O Nama


DOO KAMASS osnovan je 1996. godine u privatnom vlasništvu .


MISIJA : ODRŽATI I JAČATI IDENTITET VODEĆEG DRUŠTVA U BRANŠI, TE KORISNICIMA USLUGA - KUPCIMA PONUDITI  BRZE, KVALITETNE, KONKURENTNE PROIZVODE I USLUGE SA STALNIM UNAPREĐENJEM I DODATNIM KORISTIMA.


PRIMARNA DJELATNOST JE PRODAJA NAFTE I NAFTNIH DERIVATA.


Društvo KAMASS doo  iz godine u godinu razvijalo se prateći zahtjeve na tržištu, konstantnim radom, unaprijeđenjem poslovnih kodeksa i politike poštujući zakonsku regulativu izraslo je u vodeće društvo u regiji po kompletnosti usluge u ovoj branši. Danas društvo u svom sastavu posjeduje šest poslovnih jedinica :

1. BENZINSKA PUMPA
2. TEHNIČKI PREGLED
3. AUTO SERVIS
4. AUTO PRAONA
5. DOSTAVA LOŽ ULJA
6. CAFFE BAR KAMASS
7. USLUGE TRANSPORTA NAFTNIH DERIVATA
8. CESTOVNI PREVOZ ROBA I VOZILA

 

BENZISKA PUMPA
Prva poslovna jedinica je BENZINSKA PUMPA koja je počela sa radom 1997. godine i prva je privatna BENZINSKA PUMPA na području Općine Cazin. Maloprodaja nafte i naftnih derivata, te ostalog asortimana dostupan Vam je u našoj benzinskoj pumpi. Naša benzinska pumpa je prepoznatljiva po visokokvalitetnoj nafti i naftnim derivatima koji su proizvedeni po europskim standardima. Naši uređaji za praćenje kontrole goriva se uredno atestiraju, te zadovoljavaju sve pozitvne standarde iz ove oblasti.

 

TEHNIČKI PREGLED
Osnovan je 1998. godine, primarna djelatnost TEHNIČKOG PREGLEDA je kontrola sigurnosti i ispravnosti vozila. TEHNIČKI PREGLED posjeduje najsavremeniju tehnologiju i osposobljenu kadrovsku strukturu koja je u svakomom momentu spremna ispuniti najkopleksnije zahtjeve na trzištu. Kontrolom ispravnosti Vašeg vozila direktno osiguravate svoju ličnu sigurnost i sigurnost Vaše obitelji.

Pod organizacionom jedinicom TEHNIČKOG PREGLEDA od 2001. godine aktivna je  labaratorija za verifikaciju i servisiranje tahografa. Radi se o najsavremenijoj opremi za ispitivanje, detektiranje i servisiranje kvarova ove vrste. U našem servisu posjedujemo sve orginalne djelove za servisiranje tahografa sa obezbjeđenim garantnim rokom.

Tehnički pregled u svojoj organizacinoj strukturi posjeduje sektor koji se odnosi na: konsalting i podršku korisnicima usluga. Taj sektor Vam omogućava ekspeditivnu kompletnu uslugu pri vršenju tehničkog pregleda, registracije vozila i zakonske regulative te zaštite Vaših prava.

 

AUTO SERVIS
Kao organizaciona poslovna jedinaca Vam omogućuje kopletne usluge detektiranja kvara, popravke, održavanja, besplatne zamjene : guma, ulja, signalizacije i ostalog potrošnog materijala.

 

AUTO PRAONA
Kao organizaciona poslovna jedinaca Vam omogućuje kopletne usluge oko vanjskog pranja  i unutarnjeg čišćenja  Vašeg vozila. Auto praona kao samostalna jednica lojalnim kupcima nudi mogućnost besplatnog održavanja Vašeg vozila.

 

DOSTAVA LOŽ ULJA
Funkcionira kao zasebna poslovna jedinica, svojim kupcima nudi mogućnost dostave na adresu. Pored te standardne usluge nudi mogućnost on - line narudžbe koja funkcionira po principu termin plana. Tako da naši kupci unutar regije i dijaspore mogu naručiti lož ulje i isto dobiti na tačno  određeni dan i vrijeme po svom terminu, te ostavljena im je mogućnost plaćanja žiralnim putem.
Svi kupuci ostvaruju pravo na povrat akcize od 0,30 KM po litri

 

CAFFE BAR
Kao poslovan jedinica Vam omogućuje da eventualno vrijeme čekanja Vašeg vozila  ili  vršenje neke od usluga u ostalim poslovnim jedinicama vozila provedete u ugodnom čekanju uz neko osvježenje.

 

USLUGE TRANSPORTA NAFTNIH DERIVATA
Usluge transporta naftnih drivata je jedna u nizu usluga koej pružamo našim zadovoljnim, dugogodišnjim kupcima.

CESTOVNI PREVOZ ROBA I VOZILA
Vršimo prevoz roba i vozila iz Europske unije i Švicarske. Sve dodatne informacije možete dobiti na kantakt: +387 (0) 61 19 27 64

 

DOO KAMASS posjeduje sva potrebna uvjerenja i certifikate  o kvaliteti prozvoda i usluga, te na sve izvršene usluge daje garanciju.

 

Te u koliko imate bilo kakve primjedbe na poslovnu politiku, odnos, osoblje društva, nivo naše usluge iskreno Vas molimo da iste  pošaljete na: e-mail.


Copyright KAMASS doo 2012 | Made by Huremagić Ermin